Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ELVAN MERSİN’E GELDİ

admin | 27 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterilen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’e gelerek seçim çalışmalarına başladı. Elvan’ı Mersinli Ak Partililer coşkuyla karşıladı.

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mersin’den 1. sıra adayı gösterilen Elvan, seçim çalışmalarına resmen başladı. Otoban Gişelerinde partililer tarafından karşılanan Elvan, yoğun araç konvoyuyla parti binasına geldi. Lütfi Elvan, Parti otobüsü üzerinden AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde toplanan partililere seslendi.

 

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Lütfi Elvan, “Bu seçimler, Türkiye’nin geleceğini tayin edecek. Ya bağımsız bir şekilde istiklalimiz için, istikbalimiz için önümüzü açacağız, ya da ne ile karşı karşıya kalacağımızı bilemiyorum. Onun için hem Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, başkanlık koltuğuna oturtacağız hem de Meclis’te güçlü bir AK Parti’yi birlikte inşa edeceğiz. İşte bizim 16 yılda yaptıklarımızı gördünüz. Biz eserleri ile konuşan bir partiyiz, biz yakıp yıkan parti değiliz. ’İktidara geldiğimizde şunları yıkacağız’ diyen anlayıştan değiliz biz. Bizim anlayışımız nedir? Bizim anlayışımız, eser üzerine eser inşa etmek. Dünyanın en büyük projelerini inşa etmek” dedi.

 

Mersin’e yapılan AK Parti Hükümeti yatırımlarından da söz eden Lütfi Elvan şöyle konuştu:

 

“Son 15 yılda Mersin’e 27 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Kentin en önemli sorunu ulaşımdı. Bu alanda Mersin’de büyük bir atılım gerçekleştirdik. Türkiye bütçesini koysanız bu yol bitmez dedikleri Akdeniz Sahil Yolu’nu hızla tamamladık. 2 yılda 10 tünelin tamamlanarak hizmete açıldı. Kazanlı Turizm Bölgesi için yatırımcıların önünü açtık. Çukurova Bölgesel Hava Limanı gibi dev projelerin devam ediyor. Altyapısı tamamlandı. Tüm projeler hayata geçtiğinde 65 binin üzerinde iMersinli’ye istihdam sağlanacak. Hayırlı olsun.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle