Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ALTINIŞIK BEŞTEPE’YE YÜRÜYECEK!

admin | 17 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Teşkilatı’na yönelik eleştiriler artarak sürüyor. Son olarak Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı’na bağlı Şevket Sümer Mahalle Temsilci Yardımcısı Yakup Altınışık’ın Beştepe’ye Mersin’den yürüyüşe geçeceği ve Mersin teşkilatlarında olan biteni Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlatacağı öğrenildi.

Ak Parti Mersin’de sular durulmuyor. İl Başkanı Cesim Ercik’in kongre sürecinde aday gösterilip, gösterilmeyeceği merakla beklenirken, ilçe kongrelerinde beklenen değişimin yaşanmaması parti tabanını harekete geçirdi. Öyle ki, parti içinde yaşananlara dikkat çekmek için Ankara’ya yürüyüş bile gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

Beştepe Külliye’ye yürüyüş kararı alan Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı’na bağlı Şevket Sümer Mahalle Temsilci Yardımcısı Yakup Altınışık, Mersin’de yaşananları ilk ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlatmayı hedefliyor. Altınışık yürüyüş protestosuna gerekçe olarak, “AK Parti Mersin Teşkilatlarında olup bitene göz yumulup, bu davanın gerçek liyakat sahiplerinin teşkilat dışında kalmasına yakınlarına ve çevresine imtiyaz geçilmelerin ardı arkası kesilmediğini” öne sürdü. Mersin’de yaşananları Külliye’ye duyurabilmek için yürüyüşe geçecek olan Altınışık’ın, birkaç gün içerisinde yola çıkacağı ifade edildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle