Hoşgeldiniz  

AK PARTİ TEŞKİLATLARIYLA YEREL SEÇİMLERİ MASAYA YATIRACAK… MERSİN NASIL DEĞERENDİRİLECEK?

admin | 12 Nisan 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bu ay sonunda AK Parti’nin istişare toplantısında seçim sonuçlarının masaya yatırılacağı bildirildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından gözler AK Parti Mersin’e çevrildi. 10 ilçede başarı sağlayan Cumhur ittifakının Büyükşehir’i kazanamamasının faturasının aday olan Hamit Tuna’ya kesileceği iddia ediliyor.

AK Parti seçimden sonra ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sürerken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

 Yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız, bugünkü verdiği talimatlarda özetle bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir. Bütün birimler kendi bakış açılarından vatandaşımız bize ne mesaj vermiştir, bizden ne beklemektedir, vatandaşımızın memnun olmadığı ve olduğu konular hangisidir, bundan sonraki beklentileri ne şekildedir, bundan sonra milletle bağını koruyan milletin ruh köküne bağlı olan bir siyasi hareket olarak siyasetimizi nasıl şekillendirmeli, nasıl yönetmeliyiz bunların daha iyi anlaşılması için bütün birimlere talimat vermiştir”  ifadelerini kullandı.

Çelik, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın 26-27-28 Nisan’da Kızılcahamam’da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle