Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN’İN “BATTAL GAZİLERİ!” LÜTFİ ELVAN İÇİN KENDİLERİNİ FEDA ETTİLER!

admin | 04 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti kulislerinden verdiği haberlerle dikkat çeken twitter hesabı Ankaa Kuşu, AK Parti Mersin Milletvekili ile ilgili yine bomba bir iddia ortaya attı. Kuş’un bu tweetine Mersin teşkilatı, yöneticiler düzeyinde tepki gösterdi, Ankara Kuşu’nu tweete boğdu!

Yaklaşık 400 bin takipçisiyle dikkat çeken ve özellikle AK Parti kulislerinden verdiği “derin” haberlerle gündem yaratan twitter hesabı Ankara Kuşu, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’la ilgili yine iddialı bir tweet tarak Mersin gündemine oturdu.

Ankara Kuşu dün öğleden sonra atığı tweette, “AK Parti Mersin milletvekili Lütfi Elvan’ın Hazine ve Maliye Bakanı olmak istediği, aksi taktirde yeni partiye geçeceği konuşuluyor” iddiası Ankara kulislerinin yanı sıra Mersin teşkilatında da deprem etkisi yarattı.

Bu iddianın üzerine harekete geçen il ve ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kollarını da organize ederek, Ankara Kuşu’nun Elvan’la ilgili iddiasının altını yorum yağmuruna tuttu. Mevcut il yöneticilerinin yanı sıra ilçe başkanları ve il-ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla belediye meclis üyelerinin Ankara Kuşu’na karşılık Lütfi Elvan’ı cansiperane savunması teşkilata revizyon iddiaları öncesinde manidar karşılandı.

İŞTE ELVAN’I CANSİPERANE SAVUNAN AK PARTİ TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle