Hoşgeldiniz  

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR MERSİN’DE… TEŞKİLATA “HAZIR OL EMRİ”

admin | 24 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bugün partisinin Mersin İl Teşkilatıyla bir araya gelerek, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Mersin İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ağırladı. İl binasında İl Başkanı Cersim Ercik ve il yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Toplantıda Bölge Koordinatörü Abdülkadir Özel, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Behiye Eker Albayrak ile AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan da hazır bulundu.

 

İTTİFAK DA KONUŞULDU

 

Toplantı tek gündem maddesiyle gerçekleşti. 2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili istişarelerin ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda gündemde olan MHP ile ittifakın da akıbetinin görüşüldüğü, Kandemir’in il yöneticilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son kararı vereceğini, yeni bir talimat gelene kadar “ittifaksız” seçimlere göre hazırlıkların sürdürülmesi kararını ilettiği de sızan bilgiler arasında.

 

BAŞKAN YARDIMCILARI 40 İLİN ANALİZİNİ TAMAMLADI

 

AK Parti’de yerel yönetimlerden sorumlu 12 başkan yardımcısının, hafta başında yaptığı toplantılarının ardından tekrar bölgelerine giderek çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

 

Başkan yardımcılarının Vatandaşlara belediye başkanlarından beklentilerini, görmek istedikleri isimleri sordukları belirtilirken, bu zamana kadar yaklaşık 40 ilin analizinin de çıkarıldığı AK Parti Genel Merkezi tarafından ifade edildi.

 

HER HAFTA 100 VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜLER

 

Her hafta yaklaşık 100 vatandaşla görüşen başkan yardımcıları, görevlendirildikleri bölgelerde tanınmamak için tebdili kıyafetlerle dolaştı.

 

AK Parti kurmayları tebdili kıyafetle ilgili, “Başkan yardımcılarımız bulunduğu illerde tanınıyorlar. Bu nedenle halkın tanımayacağı illere ve ilçelere görevlendirildiler. Vatandaşlar şüphelenmesin diye başkan yardımcılarımız takım elbiseyle ve kravatla gezmiyorlar. Daha günlük ve spor kıyafetlerle halkın arasına karışıyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

 

Diğer taraftan AK Parti yönetimi önümüzdeki ay teşkilatı eğitime alacak. Eğitimlerde her bölgenin yapısal özellikleri ve ihtiyaç duyulan hizmetleri konusunda bilgi verilecek.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle