Hoşgeldiniz  

AK PARTİ Bİ’KARIŞTI: HACI ÖZKAN’IN DANIŞMANI TAM DA SEÇİM ÜSTÜ İSTİFA ETTİ!

admin | 06 Ekim 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın milletvekilliği süreci boyunca yanında yer alan ve danışmanlık görevini yürüten Murat Özkaya’nın görevinden istifa ettiği öğrenildi. Özkaya’nın seçim öncesi istifa etmesi kamuoyunda soru işaretleri oluşturdu.

Mersin siyasetinin tanınan ismi AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın adaylık sürecinden bugüne kadar yanında yer alan ve Özkan’ın danışmanlık görevini yürüten Murat Özkaya’nın görevinden istifa ettiği haberi Mersin siyasetinde bomba etkisi yarattı. Seçim öncesinde istifa eden Özkaya’nın görevinden neden istifa ettiği bilinmezken AK Parti tabanında büyük soru işaretleri oluştu.  

Hacı Özkan’ın danışmanlık görevinden istifa eden Özkaya’nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Özkaya, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaşmıştı:

“Her kopuşta düğüm atarak ve her kırılmada tamiratla görünmez hale getirdiğimiz zaaflar, tükenişler, türeyişler, tasavvurlar bizi saklıyor, kendimizi göremez hale sokuyor. Anlam kaymaları bir yana, tanınmaz hale getiriyor. Biz kendimiz olmaktan çıkıyoruz da fark etmiyoruz, farklı imkân ve mekânlar ediniyor, farklı meziyetlere sahip oluyor, hayallerimizin erişemeyeceği şeyleri elde ediyoruz, ama olmak adına başladığımız noktadan uzaklaşıyor, başkalaşarak varlık muhasebesi yapmaya çalışıyoruz.”

HACI ÖZKAN’IN YANINDAKİ SİYASİ EKİPTEN ÖZKAYA’YA DESTEK ZİYARETLERİ GELDİ: AK PARTİLİLERİN MERAKI 2’YE KATLANDI!

Öte yandan Hacı Özkan’ın seçim döneminde birlikte hareket ettiği siyasilerin de Özkaya’yı ziyaret ederek destek mesajı verdikleri öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, “NEDEN BU ZAMANSIZ İSTİFA?” şeklinde yazılan mesaj ise dikkat çekti. Paylaşılan fotoğrafta, “Biz bu ekiple Hacı Özkan’a seçim kazandırdık. Neden bu sessiz istifa? Özellikle de seçim öncesi? İddialar var, takipte kalın” ifadeleri yer alırken, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın konuyla ilgili açıklama yapmaması kamuoyunda soru işaretleri oluşturdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle