Hoşgeldiniz  

AK PARTİ ANKETLERE BAŞLADI… MERSİN’E ANKETTE “ÖZEL SORU” DİKKAT ÇEKTİ

admin | 24 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Genel Merkezi, aday belirleme yöntemi olarak sıklıkla kullandığı anketleri devreye soktu. 81 ile dağılan anketörlerin Adana, Mersin ve Manisa özelinde MHP ile ittifakı da vatandaşlara sorması dikkat çekti.

AK Parti’nin, belediye başkanlarından hangileriyle yola devam edileceği, muhalefetin elinde olan yerlerde kimlerin aday gösterileceği ile ilgili kapsamlı bir çalışma yaptığı bildirildi.

 

Adayların seçimi konusunda iki kanallı bir strateji izleyen partide, genel merkez, teşkilat ve seçim işleri başkanlıkları il ve bölge bazlı olarak sahada çalışma yapıyor. Bire bir halkın ve teşkilatların nabzı yoklanarak mevcut belediye başkanları veya başkanların olmadığı bölgelerde de isimlerin sorulduğu ankette özellikle Mersin, Adana ve Manisa seçmenine sorulan “özel soru” dikkat çekiyor.

 

ERDOĞAN, ANKET SONUÇLARINI BAHÇELİ İLE PAYLAŞACAK

 

MHP’nin elinde bulunan Büyükşehirler Mersin, Adana ve Manisa’da vatandaşlara da MHP’li mevcut belediye başkanı hakkındaki memnuniyet ve AK Parti-MHP yerel ittifakı hakkındaki görüşlerinin sorulması da Bahçeli-Erdoğan görüşmesi öncesinde gözlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu veriler ışığında ittifakı sürdürmek isteyen MHP Lideri Bahçeli ile görüşmesini şekillendireceği de sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle