Hoşgeldiniz  

100 DOĞALGAZLI OTOBÜS ALIMI İÇİN SEÇER’E MECLİS’TEN TAM 22 MİLYON AVRO’LUK BORÇLANMA YETKİSİ…

admin | 26 Kasım 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, 100 adet CNG’li otobüs alımı için gereken 22 Milyon Avro’luk kredi kullanma yetkisini meclisten “oybirliğiyle” aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın Üçüncü Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi oy birliğiyle geçti.

Oturumda en çok merak edilen konu, CHP’li Seçer’in 100 adet CNG’li Otobüs alımı için Meclis’ten istediği 22 Milyon Avro’luk yetkinin verilip, verilmeyeceği idi.

Daha önce CHP’li Seçer’in istediği borçlanma yetkilerinin büyük çoğunluğu Cumhur ittifakı meclis üyelerince veto yemişti. Borçlanma yetkisi vermeyen Cumhur ittifakı meclis üyeleri gerekçe olarak alınacak kredinin nerelere harcanacağının açıkça belirtilmemesi olduğu öne sürülüyordu.

CHP’li Seçer’in son olarak istediği Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından 100 adet CNG’li otobüs alımı için kullanmak istediği 22 Milyon Avro’luk kredi kullanım yetkisi Cumhur ittifakı meclis üyelerinin de desteğinin ardından oy birliğiyle verildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle